Wodę na makaron możesz posolić tylko wtedy. Inaczej zniszczysz garnek
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: solenie
Makaron ma szerokie zastosowanie w naszej kuchni. Niedosolony jest niesmaczny, a przesolony też niedobry. Kiedy solić wodę? Okazuje się, iż odpowiedni moment ma tu najważniejsze znaczenie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wodę na makaron możesz posolić tylko wtedy. Inaczej zniszczysz garnek
Powiązane
Jak zrobić kapustę białą po chińsku?
22 minut temu
Jesienne menu w Skrzynkach
1 godzina temu
Krem cukiniowy – zupa na każdą okazję
1 godzina temu
Polecane
"Cichy zabójca" zbiera żniwo. Straż pożarna apeluje
6 godzin temu
Sprzedawała muchomory. Musieli zareagować. Poszedł donos
8 godzin temu
Czad: jak uchronić się przed niewidzialnym wrogiem?
10 godzin temu