Włóż do słoika z suszonymi grzybami. Zapomnisz o pleśni i molach
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: suszone grzyby
Między sezonem grzybobrań a czasem przygotowywania grzybowych potraw mija kilka-kilkanaście tygodni. Jak przez ten czas przechowywać zbiory, by cieszyć się nimi w święta? Trzeba dobrze zabezpieczyć je przed pleśnią i szkodnikami.
- Strona główna
- Kuchnia
- Włóż do słoika z suszonymi grzybami. Zapomnisz o pleśni i molach
Powiązane
Handel w Wigilię – ostatni raz
2 godzin temu
Polecane
Poważnie zatruci tlenkiem węgla
1 godzina temu
Ważne zmiany w leczeniu cukrzycy od 1 stycznia
12 godzin temu
Neuropatia cukrzycowa – najnowsze strategie leczenia
13 godzin temu