Świąteczne przygotowania potrafią być czasochłonne, dlatego Hotel i Restauracja Akwamaryn w Sielpi (ul. Konecka 5) ponownie przygotował wyjątkową ofertę wigilijną na wynos, dzięki której można spędzić Boże Narodzenie w rodzinnej atmosferze – bez pośpiechu i wielogodzinnego gotowania. Zadzwoń i zamów catering: 501 023 153.

Tradycyjny smak, domowe receptury i dopracowane szczegóły sprawiają, iż to jedno z najciekawszych świątecznych menu w regionie. Przygotowany komplet potraw przeznaczony jest dla 6 osób, a w środku znajdują się wszystkie klasyczne dania, które kojarzą się z polską Wigilią:
-
Barszcz czerwony – 4 litry
-
Uszka – 60 szt.
-
Zupa grzybowa – 1,5 litra
-
Pierogi ruskie – 60 szt.
-
Pierogi z kapustą i grzybami – 60 szt.
-
Ryba po grecku – 1 kg
-
Paszteciki z kapustą i grzybami – 12 szt.
-
Łazanki – 1 kg
-
Karp dzwonek – 6 szt.
-
Ryba filet – 6 szt.
-
Śledź korzenny – 1 kg
-
Kapusta z grzybami – 1 kg
Cały zestaw dostępny jest w cenie 1000 zł.
To kompletna, bogata propozycja, dzięki której można przygotować pełną wigilijną kolację dla całej rodziny – bez stania przy garnkach i smażenia ryb na ostatnią chwilę. Zamówienia przyjmowane są do 20 grudnia 2025 r.
Rezerwacje i szczegółowe informacje pod numerem telefonu: 501 023 153.












