Weź boczek, natrzyj pastą i zawiń w papier do pieczenia. Obok tego przysmaku nikt nie przejdzie obojętnie
smakosze.pl 17 godzin temu
Zdjęcie: boczek
Obok tego dania żaden mięsożerca nie przejdzie obojętnie. Boczek w ostrej i aromatycznej paście wychodzi, iż palce lizać. Pieczone mięso rozpływa się w ustach i jest idealne na obiad.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź boczek, natrzyj pastą i zawiń w papier do pieczenia. Obok tego przysmaku nikt nie przejdzie obojętnie
Powiązane
Jak zrobić wylewkę pod grilla?
6 godzin temu
Polecane
Najczęstsze choroby chomika – dżungarskiego, syryjskiego
8 godzin temu
Insulina czy insuliny?
15 godzin temu
Raport IDF (Międzynarodowa Federacja Diabetologiczna)
17 godzin temu