Uczniowie Zespołu Szkół nr 3 w Golubiu-Dobrzyniu uczyli się przygotowywać burgery pod czujnym okiem pracowników restauracji „Druga Kuchnia”. Rumiana bułka, soczyste mięso, warzywne dodatki najwyższej jakości i wyśmienity sos to przepis na pysznego, pożywnego oraz zdrowego burgera. W poniedziałek w pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół Nr 3 w Golubiu-Dobrzyniu młodzież odbyła warsztaty kulinarne z panią Oliwią i panią Moniką z restauracji „Druga Kuchnia”, których głównym tematem był właśnie burger. Uczniowie wraz z profesjonalną kadrą przygotowali pyszne burgery. Podczas wspólnego gotowania młodzież poznała tajniki przygotowania burgerów, przepisy na sosy oraz różne pomysły na ich wariacje oraz dodatki do burgerów. (Szyw) Fot. ZS3
- Strona główna
- Kuchnia
- Warsztaty kulinarne w „Drugiej kuchni”
Powiązane
Co najbardziej lubisz w świętach?
6 godzin temu
"Poważny kryzys" w branży. Tysiące wakatów
7 godzin temu
We Włoszech brakuje piekarzy pizzy. 20 tys. wakatów
7 godzin temu
Czy można sprzedawać jedzenie na ulicy?
7 godzin temu
Polecane
Zatrucie czadem w piekarni. Są poszkodowani
5 godzin temu
Pilotaż stopy cukrzycowej przedłużony o rok
12 godzin temu