Turcja: Hotelowe bufety to marnotrawstwo jedzenia. Czas z tym skończyć
                        rp.pl                                    2 miesięcy temu
                    
        
        
            
                        Zdjęcie: Foto: Nelly Kamińska            
            
            
            
            
                            
                        Turcja rozważa zastąpienie szwedzkiego stołu w hotelach menu à la carte. Zdaniem ekspertów w obecnym systemie marnuje się za dużo jedzenia.                                
                    
        
    - Strona główna
- Kuchnia
- Turcja: Hotelowe bufety to marnotrawstwo jedzenia. Czas z tym skończyć
Powiązane
Pulpety drobiowe na parze w sosie koperkowym
                                2 godzin temu 
            
        Karetka dotarła na miejsce w zaledwie kilka minut!
                                2 godzin temu 
            
        Pizza na domówkę — gdzie zamówić w Warszawie?
                                2 godzin temu 
            
        Polecane
30.10.2025 Żyj zdrowo – żywienie a cholesterol
                                20 godzin temu 
            
        5 objawów "ostrego brzucha". Gdy je zauważysz, pędem na SOR
                                21 godzin temu 
            
        












