Blisko połowa Norwegów uważa, iż jajka to podstawa potraw na wielkanocnym stole. Za świąteczne symbole uważane są także pieczeń lub udziec jagnięcy. Na przełomie marca i kwietnia ze sklepowych półek częściej niż zwykle znikają także czekolada oraz pomarańcze. Tony jajek, jagnięciny i… pomarańczy. Norweskie specjalności na stół wielkanocny
mojanorwegia.pl 2 lat temu
Blisko połowa Norwegów uważa, iż jajka to podstawa potraw na wielkanocnym stole. Za świąteczne symbole uważane są także pieczeń lub udziec jagnięcy. Na przełomie marca i kwietnia ze sklepowych półek częściej niż zwykle znikają także czekolada oraz pomarańcze. - Strona główna
- Kuchnia
- Tony jajek, jagnięciny i… pomarańczy. Norweskie specjalności na stół wielkanocny
Powiązane
Odkryj Arabię Saudyjską tej zimy
4 godzin temu
Gmina Tymbark – warsztaty piernikowe w bibliotece
6 godzin temu
Ciecz nienewtonowska u Biedronek
6 godzin temu
Nowy rok, nowa Ty?
7 godzin temu
Polecane
Chorujesz na cukrzycę? Zobacz jak ją kontrolować
10 godzin temu
Wlaka o życie i sprawność
14 godzin temu
Podejrzenie podtrucia tlenkiem węgla na osiedlu Kolonia
17 godzin temu
Przewóz gotowy na WOŚP
22 godzin temu















