To warzywo po ugotowaniu zapycha żyły. Nie jedz w ten sposób
smakosze.pl 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- To warzywo po ugotowaniu zapycha żyły. Nie jedz w ten sposób
Powiązane
Zatkany odpływ w zlewie? Zamiast sody użyj tego
1 godzina temu
Polecane
Podejrzenie podtrucia tlenkiem węgla na osiedlu Kolonia
3 godzin temu
Przewóz gotowy na WOŚP
8 godzin temu

![Ten trik uratuje ci sernik aż do Trzech Króli. Mało kto o nim wie [PORADNIK]](https://warszawawpigulce.pl/wp-content/uploads/2024/07/Ciasto.jpg)
![BOCHNIA. Przedsiębiorcy podzielili się z potrzebującymi [ZDJĘCIA]](https://bochniazbliska.pl/wp-content/uploads/2025/12/DSC_1135_wynik.jpg)












