To mięso było przysmakiem w PRL-u. Jest pełne białka i kolagenu
kobieta.onet.pl 7 miesięcy temu
Zdjęcie: wołowina
Przez lata zapomniana przez wielu miłośników polskiej kuchni, łata wołowa zaczyna wracać do łask. Delikatne i pełne cennych składników odżywczych mięso, które niegdyś było popularnym elementem tradycyjnych dań, dziś znów zyskuje miejsce w zdrowych jadłospisach.
- Strona główna
- Kuchnia
- To mięso było przysmakiem w PRL-u. Jest pełne białka i kolagenu
Powiązane
Olga Frycz zdradziła, sądzi o żłobkach. "Kocham"
7 godzin temu
Polecane
Fiberokolonoskopia a kolonoskopia - czym się różnią?
10 godzin temu
Łódzcy naukowcy wspierają pacjentów z cukrzycą
19 godzin temu
Co może zapewnić komfort pacjenta po kolonoskopii?
19 godzin temu












