Takiej szynki na obiad, jak Strzelczyk, nie robi nikt. Mięso rozpływa się w ustach
smakosze.pl 2 dni temu
Zdjęcie: Szynka na obiad
Kawałek szynki można mocno związać i upiec, ale można też pokroić w plastry. I właśnie tak dzisiaj zrobię – zapowiada Tomasz Strzelczyk. Ten obiad w jego wykonaniu to sposób na wieprzowinę, która rozpływa się w ustach.
- Strona główna
- Kuchnia
- Takiej szynki na obiad, jak Strzelczyk, nie robi nikt. Mięso rozpływa się w ustach
Powiązane
Gościem Radia ZW był reportażysta Witold Szabłowski
3 godzin temu
7:00 TEDE & WUWUNIO - PORANEK!
3 godzin temu
Polecane
Od kwietnia obowiązuje nowa lista leków refundowanych
5 godzin temu
Świętokrzyskie liderem w unijnych projektach
7 godzin temu
Koniec KOS-BAR?
9 godzin temu