Szybkie ciasto, które zawsze się udaje. Smakuje jak karpatka, a jest bez pieczenia
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: karpatka
Oto przepis na przyspieszoną karpatkę. Uwielbiane przez wielu ciasto z kremowym wypełnieniem i ptysiowym spodem można przygotować bez pieczenia. Wystarczy uciec się do prostych trików.
- Strona główna
- Kuchnia
- Szybkie ciasto, które zawsze się udaje. Smakuje jak karpatka, a jest bez pieczenia
Powiązane
To kładzie się cieniem na majówce. Podano dane
8 godzin temu
Inauguracja sezonu motocyklowego w Tarnowie [ZDJĘCIA]
9 godzin temu
Przejmujące nagranie Ładochy. Tak pożegnała Jakubiaka
9 godzin temu
Świeżość na ruszcie! Sałatka z fetą, którą pokochasz
11 godzin temu
Polecane
Refluks – przyczyny, objawy, leczenie
19 godzin temu
Sernik z awokado
20 godzin temu