Szybkie ciasto, które zawsze się udaje. Smakuje jak karpatka, a jest bez pieczenia
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: karpatka
Oto przepis na przyspieszoną karpatkę. Uwielbiane przez wielu ciasto z kremowym wypełnieniem i ptysiowym spodem można przygotować bez pieczenia. Wystarczy uciec się do prostych trików.
- Strona główna
- Kuchnia
- Szybkie ciasto, które zawsze się udaje. Smakuje jak karpatka, a jest bez pieczenia
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
4 godzin temu
Kompot z czerwonej porzeczki na zimę
5 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
4 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
8 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
13 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
13 godzin temu