Szybkie ciasto, które zawsze się udaje. Smakuje jak karpatka, a jest bez pieczenia
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: karpatka
Oto przepis na przyspieszoną karpatkę. Uwielbiane przez wielu ciasto z kremowym wypełnieniem i ptysiowym spodem można przygotować bez pieczenia. Wystarczy uciec się do prostych trików.
- Strona główna
- Kuchnia
- Szybkie ciasto, które zawsze się udaje. Smakuje jak karpatka, a jest bez pieczenia
Powiązane
Święto Gminy Lesznowola 2025 w obiektywie
53 minut temu
Wielkimi krokami zbliża się Noc Kultury w Opolu
1 godzina temu
Polecane
Dzień Dziecka z J-elitą w Lublinie
3 godzin temu
XXXIV Pielgrzymka Diabetyków na Jasna Górę, 13.06.2025
4 godzin temu
„Być o krok do przodu” – cukrzyca typu 1
5 godzin temu