Szarlotka z bezową pianką z najlepszego, prostego babcinego przepisu. Świetnie smakuje podana na ciepło z lodami waniliowymi. Polecam!!! Składniki na ciasto (blaszka 23×33 cm): 300 g mąki pszennej tortowej 100 g cukru pudru 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia 150 g…
- Strona główna
- Kuchnia
- Szarlotka – przepis babci
Powiązane
Żegnając drogą teściową
6 godzin temu
Kocham go, on jest moją przyjaciółką
6 godzin temu
Podwójne latte.
6 godzin temu
Sekret doskonałych kotletów
7 godzin temu
Polecane
Go Herbs stawia na franczyzę
4 godzin temu
Połowa chorych nie wie, iż ma cukrzycę. Nowe badanie
12 godzin temu
Połowa osób z cukrzycą nie wie, iż jest chora
13 godzin temu