W dn. 17 kwietnia br. w sali sesyjnej Starostwa Powiatowego w Rawiczu odbyło się spotkanie poświęcone tematowi europejskiej certyfikacji kiełbasy rawickiej, w którym udział wzięli: Adam Sperzyński Starosta Rawicki, Tomasz Parzybut, prezes Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP, a także przedstawiciele lokalnych zakładów mięsnych. Podczas spotkania uczestnicy wymienili się spostrzeżeniami dotyczącymi możliwości wyrobu produktu regionalnego. Zawiązała […]
Spotkanie poświęcone tematowi europejskiej certyfikacji kiełbasy rawickiej
powiatrawicki.pl 3 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Spotkanie poświęcone tematowi europejskiej certyfikacji kiełbasy rawickiej
Powiązane
NIE dla grillowania? [LIST od CZYTELNIKA]
8 godzin temu
Polecane
Kosztuje grosze, a wymiata złogi z jelit jak miotła
12 godzin temu
Czy kiszonki są dobre na jelita?
1 dzień temu