W najbliższych tygodniach będziemy prezentować potrawy z ziemniaków, niezwykle popularnych w naszej kuchni, zawierających dużo potasu oraz witamin C, B6, K, a także skrobi. Pierwszym smakiem tygodnia jest GNOCCHI ZAPIEKANE W SOSIE POMIDOROWYM Z MOZZARELLĄ I WARZYWAMI. Gnocchi (wym. niokki ) to tradycyjne, niewielkie włoskie kluseczki lub pierożki, które stanowią alternatywę dla makaronu. Dokładny przepis znajdziecie w aktualnym numerze Pułtuskiej Gazety Powiatowej.
Smaki tygodnia - nowość w Pułtuskiej Gazecie Powiatowej
W najbliższych tygodniach będziemy prezentować potrawy z ziemniaków, niezwykle popularnych w naszej kuchni, zawierających dużo potasu oraz witamin C, B6, K, a także skrobi. Pierwszym smakiem tygodnia jest GNOCCHI ZAPIEKANE W SOSIE POMIDOROWYM Z MOZZARELLĄ I WARZYWAMI. Gnocchi (wym. niokki ) to tradycyjne, niewielkie włoskie kluseczki lub pierożki, które stanowią alternatywę dla makaronu. Dokładny przepis znajdziecie w aktualnym numerze Pułtuskiej Gazety Powiatowej.

![Ten trik uratuje ci sernik aż do Trzech Króli. Mało kto o nim wie [PORADNIK]](https://warszawawpigulce.pl/wp-content/uploads/2024/07/Ciasto.jpg)
![BOCHNIA. Przedsiębiorcy podzielili się z potrzebującymi [ZDJĘCIA]](https://bochniazbliska.pl/wp-content/uploads/2025/12/DSC_1135_wynik.jpg)












