W najbliższych tygodniach będziemy prezentować potrawy z ziemniaków, niezwykle popularnych w naszej kuchni, zawierających dużo potasu oraz witamin C, B6, K, a także skrobi. Pierwszym smakiem tygodnia jest GNOCCHI ZAPIEKANE W SOSIE POMIDOROWYM Z MOZZARELLĄ I WARZYWAMI. Gnocchi (wym. niokki ) to tradycyjne, niewielkie włoskie kluseczki lub pierożki, które stanowią alternatywę dla makaronu. Dokładny przepis znajdziecie w aktualnym numerze Pułtuskiej Gazety Powiatowej.
Smaki tygodnia - nowość w Pułtuskiej Gazecie Powiatowej
W najbliższych tygodniach będziemy prezentować potrawy z ziemniaków, niezwykle popularnych w naszej kuchni, zawierających dużo potasu oraz witamin C, B6, K, a także skrobi. Pierwszym smakiem tygodnia jest GNOCCHI ZAPIEKANE W SOSIE POMIDOROWYM Z MOZZARELLĄ I WARZYWAMI. Gnocchi (wym. niokki ) to tradycyjne, niewielkie włoskie kluseczki lub pierożki, które stanowią alternatywę dla makaronu. Dokładny przepis znajdziecie w aktualnym numerze Pułtuskiej Gazety Powiatowej.














