Ryba z patelni zawsze będzie sucha i niesmaczna. Wszystko przez 1 błąd
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: panierowanie ryby
Ryba jest zawsze świetnym pomysłem na obiad. Delikatny filet w złocistej, chrupiącej panierce to danie, któremu nikt się nie oprze. Wystarczy jednak jeden błąd, by potrawa straciła cały smak, a ryba była sucha i nie nadała się do jedzenia.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ryba z patelni zawsze będzie sucha i niesmaczna. Wszystko przez 1 błąd
Powiązane
Ogórki małosolne w 24 godziny? Sprawdź, jak to zrobić!
44 minut temu
Skandal w kuchni: jak gołąbki zniszczyły związek
48 minut temu
Polecane
Kto pyta, nie błądzi
1 godzina temu
Przypadek cholery w Polsce
4 godzin temu
Zamknięte kąpieliska. Czerwone flagi na popularnych plażach
22 godzin temu