Przenigdy nie dodawaj do świątecznego żurku. Zepsujesz całe danie
smakosze.pl 1 dzień temu
Zdjęcie: żurek na Wielkanoc
Żurek jest prostą zupą. Oprócz podstawowych składników, takich jak zakwas, czy czosnek, niemal każdy gotuje ją nieco inaczej. Mało kto jednak wie, iż te dwa produkty niszczą walory smakowe całej potrawy. Niestety często popełniamy ten błąd.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przenigdy nie dodawaj do świątecznego żurku. Zepsujesz całe danie
Powiązane
Regionalny stół wielkanocny
28 minut temu
Jak być asertywnym przy wielkanocnym stole?
1 godzina temu
Polecane
Wycofano tony kiełbasy. Ryzyko ZATRUCIA
3 godzin temu
Ważne! – Health Canada ostrzega przed wadliwymi lekami
3 godzin temu
Czy kapusta kiszona wpływa na zagęszczenie krwi?
8 godzin temu
Tego nie łącz z jajkami. Gnije i fermentuje w jelitach
10 godzin temu