Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: obiad z mięsem mielonym
Oto zapiekanka inspirowana klasycznymi gołąbkami. Jest prosta w przygotowaniu i bardzo „czysta” w porównaniu do oryginału, bo nie trzeba zawijać mięsa w kapustę. Wychodzi zaś smacznie i aromatycznie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
Powiązane
Nowa pizzeria w Toruniu. Tym razem po neapolitańsku
1 godzina temu
30.04.2025 Żyj zdrowo – o węglowodorach aromatycznych
1 godzina temu
Polecane
Cukrzyca i choroby autoimmunizacyjne
4 godzin temu
Polak w kosmosie. Jest data startu misji
1 dzień temu