Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: obiad z mięsem mielonym
Oto zapiekanka inspirowana klasycznymi gołąbkami. Jest prosta w przygotowaniu i bardzo „czysta” w porównaniu do oryginału, bo nie trzeba zawijać mięsa w kapustę. Wychodzi zaś smacznie i aromatycznie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
Powiązane
Straszna zawieja: świat zniknął pod śniegiem!
53 minut temu
Caritas realizuje unijny program pomocy żywnościowej
1 godzina temu
Ta ryba to trucizna. W wielu krajach została zakazana
1 godzina temu
Polecane
Jakie zasady reklamy aptek? Rząd planuje nowelizację
16 godzin temu
Smok Słodziak wyrusza z misją: Stop kwasicy ketonowej!
21 godzin temu
Nieoczekiwane odkrycie dotyczące działania metforminy
23 godzin temu