Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: obiad z mięsem mielonym
Oto zapiekanka inspirowana klasycznymi gołąbkami. Jest prosta w przygotowaniu i bardzo „czysta” w porównaniu do oryginału, bo nie trzeba zawijać mięsa w kapustę. Wychodzi zaś smacznie i aromatycznie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
Powiązane
Polecane
Znany kardiochirurg reklamuje suplementy? To deep fake
10 godzin temu
Specjalistyczne kursy podczas XXI Kongresu PTG
11 godzin temu
Operacja Pangea XVII – podsumowanie
15 godzin temu
Unijny projekt wykrywania cukrzycy typu 1 u dzieci
17 godzin temu
Ten suplement jest zakazany w połączeniu z kawą
17 godzin temu