Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: obiad z mięsem mielonym
Oto zapiekanka inspirowana klasycznymi gołąbkami. Jest prosta w przygotowaniu i bardzo „czysta” w porównaniu do oryginału, bo nie trzeba zawijać mięsa w kapustę. Wychodzi zaś smacznie i aromatycznie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przekładam cukinię mięsem i zapiekam pod sosem. Obiad wychodzi jak z najlepszej restauracji
Powiązane
Smaczne lato w Warszawie. Gdzie zjeść i odpocząć?
1 godzina temu
Domowe lody waniliowe – pyszna ochłoda w letnie dni
4 godzin temu
To zakazali jeść Sławoszowi w kosmosie! Gessler ujawnia
6 godzin temu
Polecane
Czy olej kokosowy jest zdrowy? Dietetycy są jednomyślni
7 godzin temu
Śmierć przy odtłuszczaniu skór. "Podejrzenie zatrucia"
9 godzin temu
Ostrzeżenie dla pacjentów
15 godzin temu