Posiekaj kapustę pekińską i dodaj 4 składniki. Ta surówka smakuje lepiej niż z restauracji
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: surówka z kapusty pekińskiej
Oto wariant surówki z kapusty pekińskiej, który zaskakuje smakiem. Rzadko kiedy łączymy ją w dressingu z chrzanem. Tymczasem przedstawione tu zestawienie składników to niezwykle wyrazista, niecodzienna kompozycja.
- Strona główna
- Kuchnia
- Posiekaj kapustę pekińską i dodaj 4 składniki. Ta surówka smakuje lepiej niż z restauracji
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
10 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
10 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
14 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
19 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
20 godzin temu