Polędwicę i boczek zawiń w ciasto francuskie. Gotowe danie zasługuje na medal
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: Polędwica w boczku
Prosta kompozycja będąca wariacją na klasycznej wołowinie à la Wellington. Polędwiczka wieprzowa zawinięta w gotowe ciasto francuskie to jej „ludowa” wersja. Jest jednak z pewnością bardziej przystępna i łatwa do przygotowania.
- Strona główna
- Kuchnia
- Polędwicę i boczek zawiń w ciasto francuskie. Gotowe danie zasługuje na medal
Powiązane
Jak zaplanować idealny weekend na Cyprze?
29 minut temu
Jesteś senny po kawie? Powód może cię bardzo zaskoczyć
1 godzina temu
Polecane
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
6 godzin temu
Najczęstsze choroby chomika – dżungarskiego, syryjskiego
19 godzin temu
Insulina czy insuliny?
1 dzień temu