Polacy nie są gotowi na to mięso. Słynny szef kuchni wskazuje jednoznacznie
Zdjęcie: Witek Iwański prowadzi na warszawskiej Pradze restaurację hub.praga
Gdy trzy lata temu otwierał restaurację hub.praga, miał w sobie dużo zapału i głowę pełną pomysłów. - Po zobaczeniu pierwszego serwisu byłem załamany i uznałem, iż muszę wszystko zrobić na nowo - wspomina w rozmowie z Interią tamten niełatwy czas. Dziś Witek Iwański, zdobywca międzynarodowych nagród, utytułowany między innymi gwiazdką Michelin i uznawany za jednego z najzdolniejszych szefów kuchni młodego pokolenia, skupia się na lokalnych produktach, wciąż poszukując nowych smaków, serwuje gościom między innymi warszawskie melony i polski kawior. Wszystko to w sercu warszawskiej Pragi, miejsca o specyficznej reputacji.










![Szpital Uniwersytecki wzbogacił się o nowy sprzęt [ZDJĘCIA]](https://krknews.pl/wp-content/uploads/2025/11/577779656_1668269277849330_8289005349240259857_n.jpg)

