Po wielkanocnym gotowaniu zostały ci skorupki jajek? Zalej je octem, wyjdzie cudo
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: obieranie jajka
Wielkanoc to niezliczona liczba jajek jedzonych w różnych postaciach lub przetwarzanych na potrawy. Czy można ten produkty wykorzystać w całości? Tak! Choć skórka jajek jest raczej chrupiąca, z pewnością znajdzie zastosowanie w ogrodzie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Po wielkanocnym gotowaniu zostały ci skorupki jajek? Zalej je octem, wyjdzie cudo
Powiązane
Dlaczego tak urządzona kuchnia będzie dla Ciebie idealna?
1 godzina temu
Polecane
Uwaga: Salmonella na powierzchni skorupek jaj! [FOTO]
4 godzin temu
Rusza konkurs na „Wzorową Pasiekę Gminy Polkowice 2025”
4 godzin temu
Zgaga – jak sobie z nią poradzić?
5 godzin temu
Francja zakazała popularnego suplementu. Niszczy wątrobę
6 godzin temu