Po wielkanocnym gotowaniu zostały ci skorupki jajek? Zalej je octem, wyjdzie cudo
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: obieranie jajka
Wielkanoc to niezliczona liczba jajek jedzonych w różnych postaciach lub przetwarzanych na potrawy. Czy można ten produkty wykorzystać w całości? Tak! Choć skórka jajek jest raczej chrupiąca, z pewnością znajdzie zastosowanie w ogrodzie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Po wielkanocnym gotowaniu zostały ci skorupki jajek? Zalej je octem, wyjdzie cudo
Powiązane
Kiedy rozpocznie się przebudowa Placu Wolności w Kielcach?
1 godzina temu
Rumory: nowe centrum towarzyskości w Warszawie
2 godzin temu
Polecane
Wycieczka członków z Oddziału Miejskiego Częstochowa
3 godzin temu
Coraz więcej chorych na anoreksję. Alarmujące statystyki
6 godzin temu