Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
kobieta.onet.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: BEW1C8B8D02
Ta popularna roślina znana z kuchni Bliskiego Wschodu, może być znacznie bardziej wartościowa, niż dotychczas sądzono. Najnowsze badania wskazują, iż ten niepozorny składnik diety może przynieść ogromne korzyści dla zdrowia serca.
- Strona główna
- Kuchnia
- Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
Powiązane
Inwazja mrówek? Wystarczy wlać to do gniazda
1 godzina temu
Polecane
Znany kardiochirurg reklamuje suplementy? To deep fake
1 godzina temu
Specjalistyczne kursy podczas XXI Kongresu PTG
2 godzin temu
Operacja Pangea XVII – podsumowanie
6 godzin temu
Unijny projekt wykrywania cukrzycy typu 1 u dzieci
8 godzin temu
Ten suplement jest zakazany w połączeniu z kawą
8 godzin temu
Nowe formy farmakoterapii otyłości
8 godzin temu