Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
kobieta.onet.pl 5 miesięcy temu
Zdjęcie: BEW1C8B8D02
Ta popularna roślina znana z kuchni Bliskiego Wschodu, może być znacznie bardziej wartościowa, niż dotychczas sądzono. Najnowsze badania wskazują, iż ten niepozorny składnik diety może przynieść ogromne korzyści dla zdrowia serca.
- Strona główna
- Kuchnia
- Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
Powiązane
Dmucha i ciągnie jak szalona, a kosztuje tyle co nic
2 godzin temu
KOŹLINA RULEZ
2 godzin temu
Polecane
Zakupy leków przez internet na celowniku oszustów
9 godzin temu
Mój cukier sam się mierzy
10 godzin temu
Jak się mobilizować do ale do leczenia cukrzycy?
13 godzin temu
Czy na podstawie tej recepty można wydać całość?
1 dzień temu












