Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
kobieta.onet.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: BEW1C8B8D02
Ta popularna roślina znana z kuchni Bliskiego Wschodu, może być znacznie bardziej wartościowa, niż dotychczas sądzono. Najnowsze badania wskazują, iż ten niepozorny składnik diety może przynieść ogromne korzyści dla zdrowia serca.
- Strona główna
- Kuchnia
- Obniża poziom cholesterolu i wspiera serce. Warto ją jeść codziennie
Powiązane
Łukaszenka chce stworzyć "super ziemniaka". Wydał polecenie
1 godzina temu
Ostatnie decyzje dzielnic ws. nocnej prohibicji w Warszawie
1 godzina temu
Kraków ma nowe miejsce do wspólnej zabawy i rywalizacji
2 godzin temu
Arbuz – jak wykorzystać go w kuchni?
2 godzin temu
Polecane
Wyzwania przy leczeniu analogami GLP-1
7 godzin temu
Członkowie z Drzewicy w Jurgowie i na Słowacji
9 godzin temu