Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
smakosze.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: kotlety z jajek
Jeśli po świętach Wielkiejnocy masz dość mięsa, ale nie masz jeszcze dość jajek, możesz wykorzystać ten przepis. Przyda się do zużycia nadmiarowych jajek na twardo, pochodzących np. z pisanek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
Powiązane
Szanowni Państwo,…
50 minut temu
Sernik Trufla – przepis na pyszny sernik z wiaderka
54 minut temu
Goście odeszli, ale żal pozostał
1 godzina temu
Goście wyszli, a uraza została
1 godzina temu
Polecane
Jaki glukometr wybrać?
1 godzina temu
Karnodiol – co to za suplement diety i jak go stosować?
1 godzina temu
Wszystko co warto wiedzieć o cholesterolu
1 godzina temu
Bariatria także dla seniorów
2 godzin temu
Czy apteki mogą ominąć system kaucyjny?
3 godzin temu
Czy dzieci potrzebują detoksu? Lekarz rozwiewa wątpliwości
19 godzin temu