Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: kotlety z jajek
Jeśli po świętach Wielkiejnocy masz dość mięsa, ale nie masz jeszcze dość jajek, możesz wykorzystać ten przepis. Przyda się do zużycia nadmiarowych jajek na twardo, pochodzących np. z pisanek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
Powiązane
Kolor ma duże znaczenie. Jedna odmiana jest najzdrowsza
53 minut temu
Amerykańskie burgery
6 godzin temu
Polecane
Zakupy spoza UE? Uważaj na cło, VAT i dodatkowe opłaty
15 godzin temu
Tabletki do kontroli. GIS bierze się za rynek suplementów
16 godzin temu
Kwartalnik nr 2/2025 (69)
16 godzin temu
Kawa z imbirem: sposób na zdrowie
19 godzin temu