Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: kotlety z jajek
Jeśli po świętach Wielkiejnocy masz dość mięsa, ale nie masz jeszcze dość jajek, możesz wykorzystać ten przepis. Przyda się do zużycia nadmiarowych jajek na twardo, pochodzących np. z pisanek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
Powiązane
Michel Moran wspomina Jakubiaka. Słowa rozdzierają serce
16 minut temu
Zupa z chleba w roli głównej
35 minut temu
Polecane
Sprawdź słuch, wzrok i ciśnienie. Biała Sobota w Kaliszu
1 godzina temu
Moje Zdrowie – pierwsze podsumowanie programu
20 godzin temu
Wycofano suplementy Dody. Jej reakcja? "Nic nie zrozumiała"
21 godzin temu