Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: kotlety z jajek
Jeśli po świętach Wielkiejnocy masz dość mięsa, ale nie masz jeszcze dość jajek, możesz wykorzystać ten przepis. Przyda się do zużycia nadmiarowych jajek na twardo, pochodzących np. z pisanek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wyrzucam jajek, które zostały po świętach. Robię z nich najlepsze na świecie kotlety
Powiązane
Dzień Lodów
2 godzin temu
5 sosów do pizzy. Od klasyki po mniej znane przepisy
2 godzin temu
Polecane
Fala zatruć po zabiegach upiększających. Chodzi o botoks
6 godzin temu
Svetlana Mojsov – kobieta stojąca za GLP-1
6 godzin temu
Program KOS-BAR pozwolił zobaczyć w otyłości chorobę
19 godzin temu