Nie do wiary, jak wieki temu przechowywano śliwki. Były świeże od jesieni do świąt
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: śliwki
Śliwki najlepiej smakują jesienią. Jak przechowywać śliwki, by służyły nam jak najdłużej? Warto poznać sposób z dawnych czasów. Może wprawić nas w osłupienie, ale jest skuteczny.
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie do wiary, jak wieki temu przechowywano śliwki. Były świeże od jesieni do świąt
Powiązane
Piknik brzeskich rzemieślników dla dzieci / zdjęcia
1 godzina temu
Polecane
Salmonella w żółtym serze. Ostrzeżenie
3 godzin temu
Salmonella w serze żółtym w plastrach
4 godzin temu
24.09.2024 Obyśmy zdrowi byli
5 godzin temu
Uwaga na skażony ser. GIS ostrzega przed Salmonellą!
7 godzin temu
UWAGA: bakterie Salmonelli w partii sera żółtego
7 godzin temu
Co jest zdrowsze kefir czy maślanka?
7 godzin temu