Napakowane białkiem i żelazem, a ma tłuszczu tyle co nic. To mięso jest lepsze niż kurczak
smakosze.pl 4 godzin temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Napakowane białkiem i żelazem, a ma tłuszczu tyle co nic. To mięso jest lepsze niż kurczak
Powiązane
Niezapowiedziana kolacja rodzinная
1 godzina temu
Wszystko szło gładko, aż nagle wróciła
1 godzina temu
Polecane
Salmonella w herbacie! GIS ostrzega przed spożyciem
3 godzin temu
Nazwano ją Godzillą. Tłuszcz spala szybciej niż Ozempic
4 godzin temu
Salmonella w herbacie. Pilny komunikat GIS
5 godzin temu
Jak bakterie jelitowe wpływają na postęp PChN?
5 godzin temu
„Mnie to nie dotyczy”
6 godzin temu