Najgorsze, co można dodać do rosołu. Jest wręcz napakowane glutaminianem sodu
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: rosół
Rosół to prawdziwy król wśród polskich zup. Uwielbiamy jego smak, który też czasem staramy się podkręcić różnymi sposobami. Radzimy, czego nigdy nie dodawać do rosołu. Skład tego produktu pozostawia wiele do życzenia.
- Strona główna
- Kuchnia
- Najgorsze, co można dodać do rosołu. Jest wręcz napakowane glutaminianem sodu
Powiązane
Polecane
Odkryto nowy lek na odchudzanie. Ma jedną ogromną zaletę
1 godzina temu
Ekstrakty Konopne – Siła Natury dla Twojego Organizmu
6 godzin temu
Konopiafarmacja – Lider w Branży Produktów CBD
8 godzin temu
Olejki CBD – Naturalne Wsparcie dla Twojego Zdrowia
8 godzin temu
Nie jedz tej partii jaj! GIS ostrzega przed zatruciem
19 godzin temu
Bakteria Salmonelli w partii jaj. GIS ostrzega
21 godzin temu