Na tę zupę czekam całą zimę. Smakuje wyjątkowo dzięki 1 składnikowi
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: zupa
Parzybroda to jedna z tych zup, potrawek lub zalewajek, które od wieków stanowią nasze codzienne obiady. Zasłużenie cieszą się popularnością. By się o tym przekonać, sięgnijmy do tego przepisu na pazibrodę z młodej kapusty.
- Strona główna
- Kuchnia
- Na tę zupę czekam całą zimę. Smakuje wyjątkowo dzięki 1 składnikowi
Powiązane
Święcone echo / Zewediach
3 godzin temu
Ewa Wachowicz spisała ostatnią wolę. Miała istotny powód
5 godzin temu
Spotkanie wielkanocne w Prokopowie [ZDJĘCIA]
6 godzin temu
Polecane
Jaki chleb dla starszych ludzi?
58 minut temu
Ile można zjeść jajek na Wielkanoc? Dietetyk ostrzega
8 godzin temu
Co zrobić z igłami po insulinie?
17 godzin temu