Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
rmf24.pl 6 miesięcy temu
Zdjęcie: /Shutterstock
W północnowłoskim Trydencie - Górnej Adydze restauracja została ukarana kwotą 4 tysięcy euro za podawanie klientom sera Grana Padano zamiast obiecanego w menu Parmigiano Reggiano. Sprawę wykryli przedstawiciele konsorcjum producentów parmezanu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
Powiązane
Ziemniaki w nowej odsłonie (sprawdzone przepisy)
24 minut temu
Pomagamy osobom w kryzysie bezdomności
2 godzin temu
Polecane
Co może mieć wpływ na zdrowie naszych oczu?
19 godzin temu
Cukrzycowy obrzęk plamki (DME)
19 godzin temu












