Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
rmf24.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: /Shutterstock
W północnowłoskim Trydencie - Górnej Adydze restauracja została ukarana kwotą 4 tysięcy euro za podawanie klientom sera Grana Padano zamiast obiecanego w menu Parmigiano Reggiano. Sprawę wykryli przedstawiciele konsorcjum producentów parmezanu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
Powiązane
Jarocin: Spotkania Rodzinne
2 godzin temu
LECZENIE CHORYCH – NASZA PILNA MISJA…
3 godzin temu
To jest kryzys głodu stworzony przez człowieka ….
3 godzin temu
Trwałość elementów wewnętrznych i obliczanie wieku domu
3 godzin temu
Polecane
Co dzieje się, kiedy sięgasz po wodę w trakcie posiłku?
3 godzin temu
NAD+ a długowieczność – czy to nowy eliksir młodości?
5 godzin temu