Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
rmf24.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: /Shutterstock
W północnowłoskim Trydencie - Górnej Adydze restauracja została ukarana kwotą 4 tysięcy euro za podawanie klientom sera Grana Padano zamiast obiecanego w menu Parmigiano Reggiano. Sprawę wykryli przedstawiciele konsorcjum producentów parmezanu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Kulinarne faux pas za 4 tys. euro. Włoska restauracja w ogniu krytyki
Powiązane
Ciasto z brzoskwiniami – Brzoskwiniowy Uśmiech
1 godzina temu
Polecane
8. Ostrowski Piknik Zdrowia za nami (ZDJĘCIA)
15 godzin temu
Skyr, kvarg czy może jogurt naturalny – co wybrać?
16 godzin temu
Gm. Urszulin. Jezioro Sumin znów otwarte dla kąpiących się
19 godzin temu