Audycja przeznaczona dla osób powyżej 16. roku życia.
Smażenie to jeden z popularniejszych, choć nie najzdrowszych sposobów obróbki termicznej. najważniejszy jest jednak rodzaj tłuszczu, na którym przygotowujemy potrawy. Oliwa, olej słonecznikowy, a może smalec? Na czym smażyć, żeby sobie nie zaszkodzić? Oto kilka cennych porad na temat smażenia na patelni od Jakuba Mauricza - dietetyka i Dominika Kwiatkowskiego - promotora zdrowia i edukacji żywieniowej. Zapraszamy na kolejny odcinek "Dietetycznego Zera".
🍳 Koniec z nadmiarem oleju! Wypróbuj nowe samki olejów w sprayu od SFD. Użyj kodu ZERO na sklep.sfd.pl i kup taniej 👉 https://sklep.sfd.pl/r/a/48
🎬 Wszystkie odcinki: https://www.youtube.com/playlist?list=PLvLrA9jH7wQhOgx6U70sGMs_fIaazuRiV
Wpadnij tutaj:
🔴 Kanał Zero Extra: https://www.youtube.com/channel/UCNbQpy2EqkiK0AUdyyr35vA
🔴 Instagram: https://www.instagram.com/oficjalnezero/
🔴 Facebook: https://www.facebook.com/oficjalnezeroo
🔴 Grupa Facebook: https://www.facebook.com/groups/sekcjazero/?ref=share_group_link
🔴 TikTok: https://www.tiktok.com/@oficjalnezero
🔴 Twitter: https://twitter.com/oficjalnezero
📩 [email protected]
#kanałzero #tłuszcz #dieta #dietetyka #mauricz #jedzenie #patelnia #gotowanie



![Trzynaste Wielkie Tarnowskie Dionizje – święto wina na Starówce [ZDJĘCIA]](https://www.temi.pl/wp-content/uploads/2025/11/2025-dionizje-21-scaled.jpg)






