Mogą być z różą, z dżemem truskawkowym lub adwokatem. Nie ma to większego znaczenia, bo raz do roku, w tłusty czwartek, niemal każdy Polak staje się wielkim amatorem pączków w każdej postaci. Nie zaszkodzą, o ile po uczcie będziemy się ruszać. Tradycyjny pączek powinien być usmażony na smalcu na złoto i wypełniony słodkim nadzieniem.
Jak spalić pączka?
polishexpress.au 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Jak spalić pączka?
Powiązane
Grillowane kolby kukurydzy z masłem ziołowym
2 godzin temu
Nie tylko smak! Poznaj zdrowotne supermoce pieczarek
5 godzin temu
Warsztaty tworzenia graffiti w Urban Lab
6 godzin temu
Polecane
Bezpłatna akcja profilaktyczna dla mieszkańców Rzeszowa
11 godzin temu
Rzekomy pomór drobiu w regionie. Rozpoczęły się kontrole
13 godzin temu