Mogą być z różą, z dżemem truskawkowym lub adwokatem. Nie ma to większego znaczenia, bo raz do roku, w tłusty czwartek, niemal każdy Polak staje się wielkim amatorem pączków w każdej postaci. Nie zaszkodzą, o ile po uczcie będziemy się ruszać. Tradycyjny pączek powinien być usmażony na smalcu na złoto i wypełniony słodkim nadzieniem.
Jak spalić pączka?
polishexpress.au 4 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Jak spalić pączka?
Powiązane
Ciasto jogurtowe z malinami
1 godzina temu
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
10 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
11 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
14 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
19 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
20 godzin temu