W kuchni coraz więcej osób stawia na nowoczesne metody gotowania, które pozwalają nie tylko zachować smak i wartości odżywcze produktów, ale też oszczędzać czas i pieniądze. Jedną z takich technik jest Sous Vide – gotowanie w próżniowych woreczkach, w kontrolowanej temperaturze. Aby przygotować danie tą metodą, wystarczy dobra folia do zgrzewarki Lidl lub specjalne woreczki […]
Gotowanie bez marnowania – jak wykorzystać woreczki i folię do zgrzewarki?
kosapopatelni.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: woreczki do zgrzewania
- Strona główna
- Kuchnia
- Gotowanie bez marnowania – jak wykorzystać woreczki i folię do zgrzewarki?
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
3 godzin temu
Kompot z czerwonej porzeczki na zimę
5 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
4 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
7 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
13 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
13 godzin temu