Festiwal Zup w Kuryer Restaurant

cowkrakowie.pl 1 godzina temu

Zapraszamy do udziału w Festiwalu Zup. Przez 12 dni odkrywać będziemy bogactwo smaków, aromatów i sezonowych składników w starannie przygotowanych zupach, inspirowanych krakoską tradycją kulinarną.

Festiwal Zup w Kuryer Restaurant potrwa do 5 października. W menu festiwalowym:

  • Krupnik krakowski – klasyczna, aromatyczna zupa na wywarze mięsnym, z dodatkiem kaszy i świeżych warzyw
  • Zupa dyniowa – kremowa, delikatna, o subtelnej słodyczy dyni i przypraw korzennych
  • Krem z raków – elegancka propozycja dla smakoszy, pełna głębi i morskiego aromatu
  • Bulion z dziczyzny z kluseczkami – esencjonalny wywar, którego bogactwo smaku dopełniają lekkie, domowe kluseczki

Ceny festiwalowe:

  • Zupa: 39 zł
  • Degustacja czterech zup: 49 zł
Idź do oryginalnego materiału