Spacerując po targu warzywnym, nie sposób nie zauważyć, jak wiele odmian papryk jest dostępnych: od małych i pikantnych po duże, mięsiste i słodkie okazy. Papryka to prawdziwa bomba witaminowa! Jest bogata w witaminę C, która wzmacnia odporność oraz beta-karoten – istotny dla zdrowia oczu i skóry. Należy docenić ją więc nie tylko za smak, ale i adekwatności prozdrowotne.
Ewa Wachowicz: Papryka faszerowana mięsem i kaszą gryczaną
angora24.pl 1 miesiąc temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Papryka faszerowana mięsem i kaszą gryczaną
Powiązane
Podziękowania dla firmy Govecs Poland…
25 minut temu
Miasto Na Fali - odc. 254.
50 minut temu
Od aroganckiego egocentryka do prawdziwego lidera
1 godzina temu
Polecane
Ekspertka obala pięć najczęstszych mitów dietetycznych
1 godzina temu
Masz cukrzycę? Dziś wykonasz to badanie za darmo
3 godzin temu
„Zapieprzajcie na badania!” – prof. Marek Migalski apeluje
16 godzin temu
Marek Migalski: Mam raka jelita grubego
16 godzin temu












