Spacerując po targu warzywnym, nie sposób nie zauważyć, jak wiele odmian papryk jest dostępnych: od małych i pikantnych po duże, mięsiste i słodkie okazy. Papryka to prawdziwa bomba witaminowa! Jest bogata w witaminę C, która wzmacnia odporność oraz beta-karoten – istotny dla zdrowia oczu i skóry. Należy docenić ją więc nie tylko za smak, ale i adekwatności prozdrowotne.
Ewa Wachowicz: Papryka faszerowana mięsem i kaszą gryczaną
angora24.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Papryka faszerowana mięsem i kaszą gryczaną
Powiązane
Odkryj Arabię Saudyjską tej zimy
3 godzin temu
Gmina Tymbark – warsztaty piernikowe w bibliotece
5 godzin temu
Ciecz nienewtonowska u Biedronek
5 godzin temu
Nowy rok, nowa Ty?
6 godzin temu
Polecane
Chorujesz na cukrzycę? Zobacz jak ją kontrolować
9 godzin temu
Wlaka o życie i sprawność
13 godzin temu
Podejrzenie podtrucia tlenkiem węgla na osiedlu Kolonia
16 godzin temu
Przewóz gotowy na WOŚP
20 godzin temu















