Spacerując po targu warzywnym, nie sposób nie zauważyć, jak wiele odmian papryk jest dostępnych: od małych i pikantnych po duże, mięsiste i słodkie okazy. Papryka to prawdziwa bomba witaminowa! Jest bogata w witaminę C, która wzmacnia odporność oraz beta-karoten – istotny dla zdrowia oczu i skóry. Należy docenić ją więc nie tylko za smak, ale i adekwatności prozdrowotne.
Ewa Wachowicz: Papryka faszerowana mięsem i kaszą gryczaną
angora24.pl 2 godzin temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Papryka faszerowana mięsem i kaszą gryczaną
Powiązane
Toksyczna teściowa w małżeństwie
1 godzina temu
Prezent na rocznicę, który zostawił go bez słów!
1 godzina temu
Polecane
Kongres EASD w Wiedniu, 15-19 września 2025 r.
1 godzina temu
Liczne zwolnienia w Novo Nordisk
4 godzin temu
El BBVA eleva la OPA del Sabadell un 10%
5 godzin temu
Salmonella w popularnej herbacie. Sprawdź numer partii
9 godzin temu