Dodaj ten jeden składnik do naleśników. Tak robią cukiernicy. Ciasto będzie delikatne jak nigdy
Zdjęcie: Sunvic
Naleśniki to jedno z tych dań, które większość z nas ma w swoim kulinarnym repertuarze. Jednak choćby najlepszym zdarza się, iż efekt nie spełnia oczekiwań — bywają zbyt twarde, gumowate lub pękają podczas zwijania. Okazuje się, iż rozwiązanie tych problemów jest prostsze, niż mogłoby się wydawać. Klucz tkwi w jednym, często pomijanym składniku.

![Ten trik uratuje ci sernik aż do Trzech Króli. Mało kto o nim wie [PORADNIK]](https://warszawawpigulce.pl/wp-content/uploads/2024/07/Ciasto.jpg)
![BOCHNIA. Przedsiębiorcy podzielili się z potrzebującymi [ZDJĘCIA]](https://bochniazbliska.pl/wp-content/uploads/2025/12/DSC_1135_wynik.jpg)












