Przyjęło się mówić, iż norweska kuchnia jest dla zuchwałych, bo przecież SMALAHOVE, o którym możecie przeczytać TUTAJ, czy LUTEFISK to naprawdę wyzwanie dla podniebienia i żołądka. Dziękujemy, iż nas czytasz! Będziemy ogromnie wdzięczni, jeżeli zdecydujesz się wesprzeć Srebrny Kompas na Zrzutce! Dziękujemy! Trzeba przyznać, iż do tego grona dołączyć też trzeba SZTOKFISZA z Lofotów, który jest […]
„Brunost. Tradycyjny norweski przysmak z karmelem w tle”
srebrnykompas.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- „Brunost. Tradycyjny norweski przysmak z karmelem w tle”
Powiązane
Smażenie sfermentowanego rekina to nie jest dobry pomysł
10 godzin temu
Polecane
Czarny bez – czy aby zawsze taki zdrowy?
10 godzin temu
MRNA uczy jelita samoobrony
14 godzin temu
Jedz zdrowo, kontroluj cukier, żyj pełnią życia…
19 godzin temu
Tusk ostro o PiS. "Zawsze gotowi zatruć radość"
20 godzin temu