Biała piana podczas smażenia kurczaka. Czy jest szkodliwa dla zdrowia?
dziennik.pl 5 miesięcy temu
Zdjęcie: Biała piana podczas smażenia kurczaka. Co to oznacza? / shutterstock
Podczas smażenia kurczaka na patelni, często pojawia się biała piana. Wiele osób zastanawia się, co oznacza ta piana i czy należy się nią przejmować. Wyjaśniamy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Biała piana podczas smażenia kurczaka. Czy jest szkodliwa dla zdrowia?
Powiązane
Biedronka przeceniła z 79 zł na 1 zł. Jest 1 warunek
25 minut temu
Ekspresowy chłodnik bez gotowania. Idealny na upalne dni
1 godzina temu
Tonkatsu. Japoński schabowy, którego trzeba spróbować
2 godzin temu
Wakacje w Konstantynowie: Na spotkanie z letnią przygodą
9 godzin temu
Nowa jadłodzielnia na Ursynowie
10 godzin temu
Dlaczego warto jeść kurki? Te grzyby są bardzo cenne
10 godzin temu
Polecane
Ozempic chroni mózg przed udarem? Nowe badania
16 godzin temu
Tak gwałtownie załatwisz L4 przez Internet
16 godzin temu
Aptekarze chcą zmiany przepisów
16 godzin temu