Biała piana podczas smażenia kurczaka. Czy jest szkodliwa dla zdrowia?
dziennik.pl 6 miesięcy temu
Zdjęcie: Biała piana podczas smażenia kurczaka. Co to oznacza? / shutterstock
Podczas smażenia kurczaka na patelni, często pojawia się biała piana. Wiele osób zastanawia się, co oznacza ta piana i czy należy się nią przejmować. Wyjaśniamy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Biała piana podczas smażenia kurczaka. Czy jest szkodliwa dla zdrowia?
Powiązane
Nalot federalnych na magazyn Midwest Goods
6 godzin temu
DWA KAWOWE ZDANIA
7 godzin temu
DWA KUBKI KAWY
9 godzin temu
Polecane
Jakie są objawy dysbiozy jelitowej i kiedy zrobić badania?
10 godzin temu
Dysfunkcje tarczycy a ryzyko cukrzycy ciążowej
12 godzin temu
Producent Ozempicu z kłopotami. Firma "odchudzi etaty"
13 godzin temu