Biała piana podczas smażenia kurczaka. Czy jest szkodliwa dla zdrowia?
dziennik.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: Biała piana podczas smażenia kurczaka. Co to oznacza? / shutterstock
Podczas smażenia kurczaka na patelni, często pojawia się biała piana. Wiele osób zastanawia się, co oznacza ta piana i czy należy się nią przejmować. Wyjaśniamy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Biała piana podczas smażenia kurczaka. Czy jest szkodliwa dla zdrowia?
Powiązane
XIV Turniej Rycerski na zamku w Czersku
1 godzina temu
Twarze Podlaskiego Centrum Produktu Lokalnego
2 godzin temu
Gdzie umieścić czujnik czadu i gazu?
2 godzin temu
Ewa Wachowicz: Zielone szparagi w roli głównej
3 godzin temu
Polacy pokochali luksus i wyjątkowe doświadczenia
3 godzin temu
Tu jest jakby luksusowo – smaki PRL-u
4 godzin temu
Polecane
Inhibitory SGLT-2 korzystne dla funkcji nerek
5 godzin temu
Nieswoiste zapalenia jelit – skończmy ze wstydem
8 godzin temu
Co dla niemowlaka (0-1 r.ż.) na… [tabela]
10 godzin temu