Zawiń jajko w folię i zalej wrzątkiem. Po 15 minutach przetrzesz oczy ze zdumienia
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: jajko w foli aluminiowej
Oto jeden ze sposobów, by ugotować doskonałe jajko na miękko. Wystarczy folia aluminiowa, minutnik i czajnik. Jest więc łatwo, choćby jeżeli nie mamy pod ręką palnika i garnka.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zawiń jajko w folię i zalej wrzątkiem. Po 15 minutach przetrzesz oczy ze zdumienia
Powiązane
Kaki – egzotyczny owoc o niezwykłych adekwatnościach
4 godzin temu
XXV Marsz Śledzia
8 godzin temu
Wiosna. To, co daje nam ogród
8 godzin temu
Jubileuszowe konkursy! Zgłoszenia do końca maja
9 godzin temu
Kuchnia Wyborcza | 14.05
9 godzin temu
Polecane
Terapia wisceralna — jak działa i na czym polega?
12 godzin temu
Suplementy diety od Dody pod lupą prokuratury
13 godzin temu
Podpisz PETYCJĘ!
15 godzin temu