Zamiast mrozić pora, układam go w słoikach. Do zup i dań mięsnych nie ma lepszego dodatku
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: por
Por jest smacznym dodatkiem do surówek i sałatek. Wzbogaca smak dań i sprawia, iż jemy je z apetytem. Jak zatrzymać smak tego warzywa na dłużej? Warto pora zamknąć w słoikach. Takie przetwory będą jak znalazł na zimę.
- Strona główna
- Kuchnia
- Zamiast mrozić pora, układam go w słoikach. Do zup i dań mięsnych nie ma lepszego dodatku
Powiązane
Zjadanie brudu – nowa moda kosmetyczna
1 godzina temu
Jakie koktajle pić rano?
2 godzin temu
Polecane
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
13 godzin temu
Nowości w diabetologii | Relacja z EASD 2024
1 dzień temu
Insulina czy insuliny?
1 dzień temu