Z ugotowanego mięsa robię pyszny dodatek do rosołu. Bije na głowę kluseczki i makaron
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: rosół w garnku
Oto świetny pomysł na nieszablonowy dodatek do zwykłego rosołu. W duchu wykorzystania resztek i w nowym obliczu, takie mięsne pulpeciki są świetną odmianą od makaronu, z którym serwujemy tę zupę na co dzień.
- Strona główna
- Kuchnia
- Z ugotowanego mięsa robię pyszny dodatek do rosołu. Bije na głowę kluseczki i makaron
Powiązane
Biała kuchnia odchodzi. Te kolory wnętrz robią teraz furorę
1 godzina temu
Japończycy jedzą na potęgę. To skarb dla tarczycy
1 godzina temu
Polecane
Zakupy spoza UE? Uważaj na cło, VAT i dodatkowe opłaty
18 godzin temu
Tabletki do kontroli. GIS bierze się za rynek suplementów
18 godzin temu
Kwartalnik nr 2/2025 (69)
19 godzin temu
Kawa z imbirem: sposób na zdrowie
22 godzin temu