Wrzuć na patelnię, gdy mięso zacznie się wytapiać. Trik kucharzy na doskonały boczek
smakosze.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: wytapianie boczku
Skwarki z boczku to podstawa lub przynajmniej istotny składnik wielu dań. Co zrobić, by były bardziej chrupiące i aromatyczne? Pomaga w tym zaskakujący dodatek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wrzuć na patelnię, gdy mięso zacznie się wytapiać. Trik kucharzy na doskonały boczek
Powiązane
Izrael blokuje misje humanitarne
3 godzin temu
Polecane
Szkolimy, jak dbać o higienę w Somalii!…
5 godzin temu
Premiera najnowszego CGM Dexcom G7
9 godzin temu
Białka wołowe - innowacyjne źródło wysokiej jakości protein
12 godzin temu
11-latek zatruty tlenkiem węgla. Stan chłopca jest ciężki
14 godzin temu
5 sprawdzonych sposobów na wzmocnienie odporności jesienią
19 godzin temu
Jak pachnie zjełczały tłuszcz?
1 dzień temu