— Przygotowanie faszerowanego karpia czy nalepienie pierożków jest bardzo pracochłonne, nie mam tyle czasu, by spędzić go w kuchni. Dlatego zdecydowałam zamówić te dania w restauracji. Zamawiam już nie po raz pierwszy. Wiem, iż restauracja ma jakościowe produkty, iż nie dodają żadnych wzmacniaczy smaków, iż dania są przygotowywane z zachowaniem wszelkich norm higieny. Również ceny […]
Wigilijne potrawy na świątecznym stole. „Mamy coraz mniej czasu w gotowanie”
kurierwilenski.lt 2 miesięcy temu
Zdjęcie: Stół wigilijny.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wigilijne potrawy na świątecznym stole. „Mamy coraz mniej czasu w gotowanie”
Powiązane
Smaki regionu na wyciągnięcie ręki!
39 minut temu
Wojtek Janczura – tytuł roboczy
3 godzin temu
Polecane
Słodki olej alternatywą dla cukru w kryształkach
11 godzin temu