Większość z nas przechowuje miód w kuchennej szafce. "To błąd" – mówi pszczelarz
ofeminin.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Kittyfly
Zazwyczaj przechowujemy go w kuchennej szafce, ale to błąd, bo w zbyt wysokiej temperaturze traci swoje cenne adekwatności. Wojciech Margowniczy, znany w sieci jako Pszczelarz z Wąchocka mówi, jak należy prawidłowo przechowywać miód.
- Strona główna
- Kobieta
- Większość z nas przechowuje miód w kuchennej szafce. "To błąd" – mówi pszczelarz
Powiązane
Polecane
"W pierwszej kolejności musimy myśleć o klimacie"
2 godzin temu
Co z dziećmi które nie dostały się do szkoły średniej?
2 godzin temu
Jak urządzić pokój dla 5 latka?
3 godzin temu
Odkopali starą butelkę. Zdumiewające, co było w środku
3 godzin temu