Bary mleczne korzystają z dofinansowania na dania bez mięsa. Żartuje się iż to dotacja na panierkę, ale nie na kotleta. I to nie jest żart. Buchalteria w barach mlecznych to koszmar, ale ostatecznie opłacalny. Jak radzą sobie te miejsca w czasach, kiedy na każdym rogu można kupić hot-doga albo kebab? O tym, ale też o historii, tych wyjątkowych miejsc, które na stałe wpisały się w kulturowy krajobraz miasta rozmawialiśmy w Wieczorze zDolnego Śląska. Gośćmi redaktora Krzysztofa Majewskiego będą: Magdalena Goździaszek - Bar MewaDorota Cisowsk - Bar MiśKrzysztof Szołek - Swojska Chatka Zapraszamy od godziny 20:00.
Wieczór zDolnego Śląska: bary mleczne. Smaczne, tanie, kultowe?
Bary mleczne korzystają z dofinansowania na dania bez mięsa. Żartuje się iż to dotacja na panierkę, ale nie na kotleta. I to nie jest żart. Buchalteria w barach mlecznych to koszmar, ale ostatecznie opłacalny. Jak radzą sobie te miejsca w czasach, kiedy na każdym rogu można kupić hot-doga albo kebab? O tym, ale też o historii, tych wyjątkowych miejsc, które na stałe wpisały się w kulturowy krajobraz miasta rozmawialiśmy w Wieczorze zDolnego Śląska. Gośćmi redaktora Krzysztofa Majewskiego będą: Magdalena Goździaszek - Bar MewaDorota Cisowsk - Bar MiśKrzysztof Szołek - Swojska Chatka Zapraszamy od godziny 20:00.