Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
smakosze.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: mięso mielone na liściu kapusty
Tradycyjne gołąbki to przeszłość. Poznaj nieskomplikowany przepis i z kapusty oraz mielonego mięsa przygotuj coś znacznie lepszego. Zadowolenie na twarzach najbliższych gwarantowane.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
Powiązane
Mielec: Było smacznie i regionalnie…
6 godzin temu
Kogoś kochał, ale nie mnie
7 godzin temu
Polecane
8. Ostrowski Piknik Zdrowia za nami (ZDJĘCIA)
10 godzin temu
Skyr, kvarg czy może jogurt naturalny – co wybrać?
11 godzin temu
Gm. Urszulin. Jezioro Sumin znów otwarte dla kąpiących się
15 godzin temu