Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: mięso mielone na liściu kapusty
Tradycyjne gołąbki to przeszłość. Poznaj nieskomplikowany przepis i z kapusty oraz mielonego mięsa przygotuj coś znacznie lepszego. Zadowolenie na twarzach najbliższych gwarantowane.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
Powiązane
Żurek czy barszcz biały? Dwa smaki podlaskiej tradycji
1 godzina temu
Polecane
Jaki chleb dla starszych ludzi?
9 godzin temu
Ile można zjeść jajek na Wielkanoc? Dietetyk ostrzega
17 godzin temu
Co zrobić z igłami po insulinie?
1 dzień temu