Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: mięso mielone na liściu kapusty
Tradycyjne gołąbki to przeszłość. Poznaj nieskomplikowany przepis i z kapusty oraz mielonego mięsa przygotuj coś znacznie lepszego. Zadowolenie na twarzach najbliższych gwarantowane.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
Powiązane
Elbląg stawia na promocję. Ile to kosztuje?
1 godzina temu
Rodzinna zabawa w Bernowie z muzyką na żywo [zdjęcia]
2 godzin temu
Polecane
Mesopral na refluks – jak działa i jak go dawkować?
23 godzin temu
Kwas mlekowy – adekwatności i zastosowanie
1 dzień temu