Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: mięso mielone na liściu kapusty
Tradycyjne gołąbki to przeszłość. Poznaj nieskomplikowany przepis i z kapusty oraz mielonego mięsa przygotuj coś znacznie lepszego. Zadowolenie na twarzach najbliższych gwarantowane.
- Strona główna
- Kuchnia
- Weź liście kapusty i rozsmaruj mięso mielone. To jest lepsze choćby od gołąbków
Powiązane
Grillowane portobello w bułce z hummusem
4 godzin temu
Niezapomniana przygoda nad Bałtykiem
8 godzin temu
Kresowa Noc Muzeów w Świebodzinie
8 godzin temu
Gminny Dzień Dziecka 2025
9 godzin temu
Polecane
Jak powinien wyglądać zdrowy odbyt?
1 godzina temu
Międzynarodowy dzień Celiakii i nie tylko
10 godzin temu
Świadoma suplementacja przed, w trakcie i po ciąży
12 godzin temu