Wachowicz gotuje rosół na kontrowersyjnym mięsie. Jedni kochają, inni nie mogą patrzeć
smakosze.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: rosół
Rosół z dodatkiem podrobów? Dziś brzmi dla nas egzotycznie, ale w różnych czasach i miejscach nie było to nic nadzwyczajnego. Wątróbka według Ewy Wachowicz dodaje rosołowi niezwykłego smaku.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wachowicz gotuje rosół na kontrowersyjnym mięsie. Jedni kochają, inni nie mogą patrzeć
Powiązane
HISTORYCZNE ŹRÓDŁA SŁABOŚCI POLSKIEJ POLITYKI. KANON POLSKI
1 godzina temu
Ciasto ze śliwkami – Śliwkowe z polewą jogurtową
2 godzin temu
Bataty z grilla. 6 najlepszych przepisów
2 godzin temu
Babciny przepis na zupę owocową. Smak dzieciństwa
2 godzin temu
Polecane
Mikrogranulki na odchudzanie
1 dzień temu
Niej pij tej wody! Pilny alert służb sanitarnych
1 dzień temu
Używki i zły styl życia rujnują zdrowie Polaków
1 dzień temu