Wachowicz gotuje rosół na kontrowersyjnym mięsie. Jedni kochają, inni nie mogą patrzeć
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: rosół
Rosół z dodatkiem podrobów? Dziś brzmi dla nas egzotycznie, ale w różnych czasach i miejscach nie było to nic nadzwyczajnego. Wątróbka według Ewy Wachowicz dodaje rosołowi niezwykłego smaku.
- Strona główna
- Kuchnia
- Wachowicz gotuje rosół na kontrowersyjnym mięsie. Jedni kochają, inni nie mogą patrzeć
Powiązane
Polecane
Wycofano tony kiełbasy. Ryzyko ZATRUCIA
11 godzin temu
Ważne! – Health Canada ostrzega przed wadliwymi lekami
11 godzin temu
Czy kapusta kiszona wpływa na zagęszczenie krwi?
16 godzin temu
Tego nie łącz z jajkami. Gnije i fermentuje w jelitach
18 godzin temu