Marynowanie mięsa to doskonała metoda, by nadać mu pożądany smak i soczystość. Warto jednak wiedzieć, jak długo i w jaki sposób poprawnie marynować mięso, by było aromatyczne, kruche i soczyste. Wyjaśniamy, jak to adekwatnie zrobić.
W ten sposób gwałtownie zamarynujesz mięso na grilla. Będzie kruche i aromatyczne
top.pl 2 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- W ten sposób gwałtownie zamarynujesz mięso na grilla. Będzie kruche i aromatyczne
Powiązane
Przekrój ręcznik papierowy na pół. Trik robi furorę
8 godzin temu
Dzień marzeń
8 godzin temu
Lato z Polonią
9 godzin temu
Polecane
Jabłczan kreatyny vs. monohydrat kreatyny - co wybrać?
8 godzin temu
Wpływ zmiany strefy czasowej na jakość snu
9 godzin temu