Ten rodzaj żywności pozwala szybciej schudnąć. Naukowcy porównali dwie diety
rp.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Foto: Adobe Stock
Stopień przetworzenia jedzenia ma duży wpływ na proces odchudzania – wynika z najnowszego badania przeprowadzonego przez brytyjskich naukowców z University College London. Okazuje się, iż najlepiej działa jeden rodzaj żywności.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ten rodzaj żywności pozwala szybciej schudnąć. Naukowcy porównali dwie diety
Powiązane
Sok na zimę bez cukru. Przedwojenny przepis
1 godzina temu
Zagubiona córka
1 godzina temu
Polecane
To badanie może uratować życie. Lekarze potwierdzają
6 godzin temu
Co wywołuje napady bólu głowy i czym jest migrena?
10 godzin temu
Hiperglikemia polekowa w trakcie leczenia onkologicznego
11 godzin temu