Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
smakosze.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: majonez fermentowany
Majonez to produkt, który kojarzy się z Wielkanocą. Jest niezbędnym składnikiem wielu sałatek. Zamiast kupować go w sklepie, zrób go sam w domu. Dzięki fermentacji wytrzyma w lodówce choćby 3 miesiące.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
Powiązane
To najlepsze mięso na gołąbki. Wiele osób je pomija
44 minut temu
Ciasto ze śliwkami – Śliwkowa Królowa
1 godzina temu
Polecane
Mikrogranulki na odchudzanie
20 godzin temu
Niej pij tej wody! Pilny alert służb sanitarnych
22 godzin temu
Używki i zły styl życia rujnują zdrowie Polaków
23 godzin temu