Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: majonez fermentowany
Majonez to produkt, który kojarzy się z Wielkanocą. Jest niezbędnym składnikiem wielu sałatek. Zamiast kupować go w sklepie, zrób go sam w domu. Dzięki fermentacji wytrzyma w lodówce choćby 3 miesiące.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
Powiązane
Gdzie echa milczenia wędrują
3 godzin temu
Polecane
AID u osób z cukrzycą typu 2
1 godzina temu
Sinice powodem zamknięcia kąpielisk
2 godzin temu
Koniec fikcji – w Irlandii obowiązują nowe przepisy
4 godzin temu
Kancerogenne zaburzenia rytmu dobowego?
4 godzin temu
Wszystkie serie leku wstrzymane w obrocie
4 godzin temu