Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
smakosze.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: majonez fermentowany
Majonez to produkt, który kojarzy się z Wielkanocą. Jest niezbędnym składnikiem wielu sałatek. Zamiast kupować go w sklepie, zrób go sam w domu. Dzięki fermentacji wytrzyma w lodówce choćby 3 miesiące.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
Powiązane
X (Twitter) zmienia się w finansową superaplikację
5 godzin temu
Kryzys Nuklearny w Iranie: Ostatnie Rozwijania
5 godzin temu
Jedziesz nad morze? Ten gest może się skończyć mandatem
7 godzin temu
26.06.2025 Piękne życie
8 godzin temu
Polecane
26.06.2025 Żyj zdrowo – dieta low FODMAP
15 godzin temu
Niby wiemy... ale wciąż tyjemy
20 godzin temu
Integracja polsko-niemiecka diabetyków w Zielonej Górze
20 godzin temu