Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: majonez fermentowany
Majonez to produkt, który kojarzy się z Wielkanocą. Jest niezbędnym składnikiem wielu sałatek. Zamiast kupować go w sklepie, zrób go sam w domu. Dzięki fermentacji wytrzyma w lodówce choćby 3 miesiące.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
Powiązane
Noc Świętojańska | 21.06 Rowville
1 godzina temu
Tanie mięso i inne promocje w Netto – co warto kupić?
3 godzin temu
Biłgoraj: Dzień rodziny w DPS [ZDJĘCIA]
4 godzin temu
Roboty dostawcze w Markham już dostarczają jedzenie
5 godzin temu
Po co dywan w kuchni?
5 godzin temu
Polecane
70 proc. Polaków ma podwyższony cholesterol
5 godzin temu
GIS ostrzega przed tym produktem. Wykryto groźną bakterię
16 godzin temu
GIS: Możliwa obecność Salmonelli w musie
17 godzin temu
Problemy trawienne – kiedy warto pomyśleć o diecie?
1 dzień temu
Czy tabletki na cukrzycę szkodzą?
1 dzień temu