Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
smakosze.pl 5 dni temu
Zdjęcie: majonez fermentowany
Majonez to produkt, który kojarzy się z Wielkanocą. Jest niezbędnym składnikiem wielu sałatek. Zamiast kupować go w sklepie, zrób go sam w domu. Dzięki fermentacji wytrzyma w lodówce choćby 3 miesiące.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ten majonez bije na głowę sklepowe. Bez konserwantów, a wytrzyma w lodówce 3 miesiące
Powiązane
Regionalny stół wielkanocny
41 minut temu
Jak być asertywnym przy wielkanocnym stole?
1 godzina temu
Polecane
Wycofano tony kiełbasy. Ryzyko ZATRUCIA
3 godzin temu
Ważne! – Health Canada ostrzega przed wadliwymi lekami
3 godzin temu
Czy kapusta kiszona wpływa na zagęszczenie krwi?
8 godzin temu
Tego nie łącz z jajkami. Gnije i fermentuje w jelitach
10 godzin temu