Jak co roku, w ostatnim tygodniu lutego, na pracowni gastronomicznej odbyły się warsztaty z carvingu dla uczniów kierunków gastronomicznych z klas 1 ŻO 5, 1 ŻH 5 i 1 KFW 3 . Z niezwykłą sztuką zdobienia zmierzyła się młodzież pod okiem p. Anny Zaród, p. Macieja Wnętrzaka oraz p. Danuty Prorok. Uczennice i uczniowie cierpliwie i mozolnie wycinali ozdoby z warzyw i owoców. Zobaczcie efekty wielogodzinnej pracy uczestników warsztatów, czyli misterne rzeźby z warzyw, owoców, nietuzinkowe dekoracje potraw, oryginalne ozdoby stołu czy bufetu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Sztuka Carvingu.
Powiązane
Jak działa wyciskacz do mas?
30 minut temu
Wznowienie działalności „Zdroju Wojciech”
41 minut temu
14.10.2024 Na zdrowie
58 minut temu
Polecane
Grzyb, którego często pomijamy. Warto zbierać koźlarze
1 godzina temu
Grzybkowa girlanda - praca jesienna
5 godzin temu
Zatrucie grzybami. Jak rozpoznać objawy i co robić?
6 godzin temu