Jak co roku, w ostatnim tygodniu lutego, na pracowni gastronomicznej odbyły się warsztaty z carvingu dla uczniów kierunków gastronomicznych z klas 1 ŻO 5, 1 ŻH 5 i 1 KFW 3 . Z niezwykłą sztuką zdobienia zmierzyła się młodzież pod okiem p. Anny Zaród, p. Macieja Wnętrzaka oraz p. Danuty Prorok. Uczennice i uczniowie cierpliwie i mozolnie wycinali ozdoby z warzyw i owoców. Zobaczcie efekty wielogodzinnej pracy uczestników warsztatów, czyli misterne rzeźby z warzyw, owoców, nietuzinkowe dekoracje potraw, oryginalne ozdoby stołu czy bufetu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Sztuka Carvingu.
Powiązane
Walka z marnowaniem żywności na razie przegrana
1 godzina temu
Polecane
Urząd przestrzega – tak suplementy diety „udają” leki
1 godzina temu
WOŚP-owy bieg „Policz się z cukrzycą” także w Grodzisku
1 godzina temu
Turcja: Kilkanaście ofiar śmiertelnych zatrucia alkoholem
19 godzin temu
Masowe zatrucia alkoholem. 19 ofiar w kilka dni
20 godzin temu
11 osób zmarło po spożyciu podrobionego alkoholu
20 godzin temu