Sposób na karpia: Potrawy wigilijne w wykonaniu szefa kuchni z gwiazdką Michelin
rp.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: Foto: GoodLookingStudio
Co przygotować na Wigilię, aby trzymać się tradycji, a zarazem uniknąć powtarzalności i nudy? Andrea Camastra, szef kuchni restauracji Nuta z Warszawy wyróżnionej gwiazdką w przewodniku Michelin, ujawnia tajniki swojego warsztatu.
- Strona główna
- Kuchnia
- Sposób na karpia: Potrawy wigilijne w wykonaniu szefa kuchni z gwiazdką Michelin
Powiązane
Wigilia w Nevabacce, 1894 rok
1 godzina temu
Te produkty w Biedronce kupisz taniej. Zostało kilka godzin
1 godzina temu
Kulinarne smaki uczniów zdobyły uznanie
1 godzina temu
Wigilia dla samotnych – ostatnie przygotowania
1 godzina temu














